Using Silk Scarf as Scrunchie

Makasin siskoni sängyllä ja ihailin hänen sporttista vaatekaappia. Viereisessä vaaterekissä roikkui ruusukirjailtu farkkupusakka, läpikuultavia verkkopaitoja ja vaaleanpunainen mokkanahkatakki. Yksilöitä, joita tuskin koskaan ostaisin itselleni. Haaveilin kuitenkin hiljaa mielessäni kuinka vaaleanpunainen hattaraunelma sopisi yhteen kenkähyllyltäni löytyvien punaisten sukkabootsien kanssa ja toisi kaivattua energiaa kotona odottavaan, tylsältä tuntuvaan vaatevarastoon.

Haaveilustani inspiroituneena teimme diilin: joka sunnuntai seuraavien viikkojen aikana antaisimme yhden yksilön viikoksi toisillemme lainaan. Välttyäksemme kissatappelulta asettaisimme tiukan paikan tullen ehdolle kolme vaatetta, joista toinen saisi valita mieluisen. Idea on toiminut erinomaisesti! Sunnuntaina vaihdoimme sporttiset colleget. Nyt minunkin kaapistani löytyy Filaa. Ainakin hetken aikaa.

Vaatteiden lainaaminen puolin ja toisin tuo edullista vaihtelua. Kiireisenä aikana pukeutumisinspiraatio saattaa olla hukassa ja aika kortilla kaupoissa kiertelylle. Silloin vaihtokaupat pelastavat pahimmalta kriisiltä! Ja mikä parasta, lainaaminen on riskitön tapa kokeilla jotain uutta. Huntti hussattuna hameeseen, joka loppujen lopuksi kerran käytön jälkeen jäisi vain kaapin perälle, kirpaisee. Jos onnistut lainaamaan sen bestikseltä tai siskolta, yksi käyttökerta ei tuota mielipahaa tai morkkista turhasta kulutuksesta. Tehkää diili ja inspiroitukaa! Ilmaiseksi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.