Olen taas kevään tullen herännyt vaatekaapin äärellä talviunilta eloon kuin karhuemo konsanaan. Karsin hyllyiltä ylimääräistä pois, ja vaikka sisältö suppenee, inspiraationi vain kasvaa.

En ole koskaan konmarittanut. Ainoa oppi, mikä Marie Kondolta on jäänyt mieleen, on se, että kaiken, mikä ei tuota aitoa iloa, voit todella heittää pois. Tätä mantraa olen muistellut vaatepinoja viikatessa. Nyt kaapistani löytyykin vain kaikkea sellaista, mikä on helppo yhdistää jopa kiireen keskellä.

Arvasitko muuten, että olen se ihminen, joka pihtaa kalleimpia aarteita ja odottaa kuin kuuta nousevaa erityistä iltaa, että vihdoin raaskisi pukea päälle sen rakkaimman vaatekappaleen.

Inspiraatiota tänä keväänä on kasvattanut erityisen ihana trendikattaus. Päästä varpaisiin ylettyvä yhtenäinen väripaletti ja ruskean ja vaalean eri sävyt sävähdyttävät ajattomalla tyylikkyydellä. Mikä parasta, kauden kuumimman tyylin loihdit helposti omasta vaatekaapista. Etsi käsiisi esimerkiksi kaikki beigen sävyiset yksilöt ja yhdistä rohkeasti keskenään.

Mikäli vierastat vaaleita sävyjä, loihdit yhtä ajantasaisen tyylin myös mustalla. Monella muotitalolla kevään mallistosta löytyi nimittäin myös useita tummia lookkeja.

Mikä sinua inspiroi vaatekaapillasi juuri nyt?


Pictures: Vogue.com, Bazaar.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.