Bleiseri on ehdottomasti yksi kevään kuumimmista trendeistä. Käytännöllinen, tyylikäs ja ajaton bleiseri muuntuu niin takista mekoksi kuin tuo särmää esimerkiksi hempeämpään mekkolookiin. Bleiseriin kannattaa panostaa. Laadukas yksilö palvelee useat vuodet ja toimii monessa tyylissä. Kun etsit sitä oikeaa, kiinnitä huomiota materiaaliin. Villa, muu luonnonkuitu tai villasekoite on materiaalina laadukkain. Myös hartialinjan istuvuus on hyvä varmistaa.

Trendikäs look syntyy, kun yhdistät bleiserin minihameen kanssa takiksi, sporttisesti lippikseen ja urheilusukkiin, vyön kanssa vyötäröä korostavasti tai maksipituisen mekon kanssa. Myös kontrastinen mustavalkoinen kokonaisuus toimii erinomaisesti. Jos bleiserisi on oversize-mallia sujautu toinen helma mekon tai shortsin sisään.


Blazer is one of the hottest trends this spring. Stylish, useful and timeless blazer goes from day to night every day in a year. Invest a good one. The most quality material is 100 % wool, wool blend or other natural fiber. 

But, how to style that blazer? Try to combine it with miniskirt as a jacket, sporty look with cap and tennis socks, belt to enhance your waist, maxi dress or with graphic black and white look.

Pictures: Vogue.com Spring 2018 Ready-to-wear, Vogue Fall 2018 Ready-to-wear

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.