Olen huomannut innostuvani erilaisista asioista kuin ennen. Elämäntilanne ja ympäristö muokkaavat ajatuksia ja mieltymyksiä yllättävän nopeasti. Joudun myöntämään, etten ole seurannut kesän trendejä laisinkaan. Ostoskassissakin olen kotiin kiikuttanut vain klassisia Höglin korkoja ja jakkupukuja.

Työ finanssialalla on toistaiseksi sivuuttanut muotiminän. En voi sanoa ettenkö kaipaisi räväyttämistä, tyylittelyä, inspiroivaa pukeutumista, mielenkiintoisia leikkauksia, raikkaita yhdistelmiä, erilaisia materiaaleja tai yllätyksellisyyttä. Jotenkin vain siihen ei ole aikaa juuri nyt, ja toisaalta en ole koskaan erityisemmin innostunut kesämuodista. Farkkushortsit ja pikkutopit eivät ole juttuni, siksi odotankin jo salaa syyspukeutumista.

Entisen spontaanin keskiviikkokahvittelun sijaan elämä on nyt kokopäivätyötä ja aikataulutusta.

Stockan alesta kotiin kuskatut Höglit osoittautuivat aikamoiseksi löydöksi. Ennen kirvistelin huonon istuvuuden vuoksi paikallisen yökerhon tiskillä ennen puoltayötä jalkojen huutaessa hoosiannaa, nyt työpäivä ja afterworkit päälle eivät tunnu missään. Laatuun kannattaa siis panostaa, ja etsiä juuri se oikea malli omalle jalalle. Jos jokin tässä myllerryksessä on säilynyt, niin rakkaus kenkiin.

IMG_5526 – kopio

Entisen spontaanin keskiviikkokahvittelun sijaan elämä on nyt kokopäivätyötä ja aikataulutusta. Vasta viime viikkoina olen tottunut uuteen rytmiin. On virkistävää, kun jokaisella päivällä on tarkoitus. Olen oppinut myös rentoutumaan uudella tavalla. Nukahdan iltaisin paremmin, ja viikonloputkin tuntuvat viikonlopuilta. Ennen, kun oikeastaan mitään ei ollut pakko tehdä, lukuunottamatta ajoittaisia deadlineja, stressiä aiheutti se, etten tehnyt mitään. Nyt osaan hetkeksi jopa rauhoittua.

Hetkittäinen yksinolokin on yllättäen tuntunut arjen luksukselta. Samoin lounashetki paikallisessa raflassa, aamuksi valmiiksi ladattu kahvinkeitin ja jääkaapissa odottava tuorepuuro. Kiireisen aamun pelastaja. Olen myös tutustunut viime kuukausien aikana uusiin ihmisiin enemmän kuin sitten yläasteaikojen. Se on tehnyt hyvää aralle luonteelleni.

Kesä on tuonut siis mukanaan muutoksia, ja siksi blogikin on vaiennut hetkeksi.  Jotenkin nautin elämästäni juuri nyt erityisen paljon. Uusien tuttavuuksien, perheen, tavallisen arjen, viinilasillisten, jakkupukujen, aurinkovoiteen ja juoksulenkkien keskellä. Niin ihanan arkista ja tylsää kuin se onkin.

Psst. Joskus yksinkertainen on enemmän. Loihdi rantatyyli kietomalla silkkihuivi nutturan ympärille ja yhdistä lookiin trendikäs neulostoppi. 

Nauttikaa hellepäivistä ja Suomen kesästä!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.